Khusus Kepada Anda Yang Sentiasa Risau Bila Berhadapan Cermin..

Anda Mengalami Kulit Muka ROSAK?

SENSITIF Setiap Kali Guna Produk Kecantikan?

Masalah RESDUNG Punca Gangguan KERJA Seharian Anda?

Akibat Daripada Masalah Di Atas..Anda Merasakan Bahawa:-

 • Anda MALU Berjumpa Dengan Orang Ramai Kerana Kulit Muka Sentiasa BERMINYAK Walaupun Sudah Dicuci Berkali-kali.
 • Anda Menjerit Bila Melihat Wajah Anda Ditumbuhi JERAWAT Baru. Jerawat Lama Belum Hilang Lagi Dah Tumbuh Yang Baru Walaupun Anda Sudah Berpantang Makan.
 • Kulit Muka Mudah Sangat Gatal-gatal Menyebabkan Terdapat Tompokan Merah-merah. Anda MALU Sebab Orang Berbisik-bisik Kulit Muka Anda Berkudis Tetapi Sebenarnya Adalah Kesan Daripada Resdung Yang Anda Alami.
 • Anda Terpaksa MENAHAN Makan Makanan Laut, Kalau Tidak Mula Berbesin Yang Melampau Dan Gatal-gatal Muka Akibat Resdung. Nak Buat Kerja Di Ofis Pun Tak Senang. 

Anggap MASALAH anda Sudah SELESAI Kerana Apa Yang Bakal Anda Perolehi Adalah FORMULASI Kajian Penyelidikan Daripada Penyelidik UIA Menghapuskan Jerawat Dan Resdung Dengan Selamat Dan Yakin..Sila BACA SEKARANG!.   

Tahukah Anda?

Resdung dan jerawat sering kali disalahertikan. Kedua-dua masalah ini tidak sama namun mempunyai perkaitan yang amat rapat. Resdung adalah suatu penyakit yang amat kompleks dan sukar dibuang. Dan ia merupakan PUNCA UTAMA berlakunya JERAWAT!

Resdung
Resdung juga dikenali dengan nama Sinusitis. Ianya sejenis radang yang berlaku pada lapisan rongga hidung.
 • Berpunca daripada alahan (habuk, makanan, kuman ) atau perubahan cuaca
 • Boleh dihidapi bersama dengan lelah dan EKZEMA, sejenis penyakit kulit yang lain
 • Tidak boleh berjangkit melalui sentuhan dan boleh diwarisi secara turun-temurun

Kesannya boleh mengakibatkan hidung berair, serta kegatalan pada kulit muka dan mata. Jika serius, pesakit perlu menjalani pembedahan untuk membuang resdung yang menghalang laluan udara dalam rongga hidung yang turut boleh menyebabkan sakit kepala dan mata.

Jerawat

Jerawat juga merupakan sejenis penyakit kulit yang kronik yang terjadi di dalam lapisan kulit.

 • Berpunca disebabkan oleh ketidak seimbangan hormon, persekitaran, dan tekanan
 • Tidak berjangkit dengan sentuhan dan boleh dihidapi secara turun-temurun.
 • Tumbuh apabila liang kulit atau liang roma yang tersumbat dan memerangkap kotoran.

Memperkenalkan

FACE SOLUTION SOAP merupakan sejenis sabun yang mampu merawat dan menghilangkan masalah muka terutamanya JERAWAT dan RESDUNG

Sabun pertama di Malaysia yang diformulasikan dengan 100% herba semulajadi bergred makanan. Keluaran terbaru hasil penyelidikan R&D daripada Prof.Madya Dr. Norazlanshah Hazali telah pun dipasarkan. Sabun ini dirumus khas daripada herba yang berkualiti tinggi yang bertindak mencuci dengan lembut, menyegarkan dan mengurangkan kerengsaan terutamanya kepada kulit jenis berminyak dan berjerawat akibat resdung. Ia juga membantu dalam merawat kulit jerawat secara semulajadi. Pati minyak serai asli ditambah untuk kesan yang menyegarkan pada muka

6 Keistimewaan Facial Solution Soap

 • Anti-resdung
 • Anti-minyak
 • Anti-jerawat
 • 100% Herba Semulajadi
 • Bebas Bahan Kimia
 • Tidak Bertoksik / Beracun

Sabun ini sesuai kepada semua peringkat umur samada lelaki ataupun perempuan yang mengalami masalah kulit berminyak dan masalah resdung yang melampau. Sekiranya anak-anak kecil termakan sabun ini, jangan risau face solution soap tidak memabukkan kerana sabun ini tidak beracun kepada badan

Cara Penggunaan Face Solution Soap

 • Bilaskan Muka Dan Sabun Dengan Sedikit Air.
 • Gosok Keseluruhan Bahagian Muka Dengan Gosokan Yang Menghala Ke Atas.
 • Basuhkan Muka Menggunakan Air Bersih.
 • Gunakan Sabun Sekurang-kurangnya 2 Kali Sehari (Pagi Dan Malam).

Apa Kata Mereka Selepas Menggunakannya

Cara Untuk Memiliki Face Solution Soap

Sila PICIT dengan SEGERA butang tempahan dan anda bakal terima kupon diskaun 20%

Seperti yang anda tahu, Face Solution Soap merupakan produk yang premium dan ekslusif untuk menyelesaikan masalah RESDUNG dan JERAWAT. Proses kajian penyelidikan dan pembangunan yang menelan kos tinggi bagi menghasilkan mutu produk yang berkualiti sudah tentu harga jualan SEPATUTNYA berharga melebihi RM159 sekotak

Kami berikan harga jualan mampu milik supaya anda dapat memiliki kulit muka yang anda idamkan dengan kadar segera. Anda hanya perlu melaburkan sejumlah

RM159

RM129

RM109

RM90 Sekotak

(Kos Penghantaran RM10)

Satu nilai yang sangat kecil jika dibandingkan dengan keadaan kulit wajah yang bakal anda perolehi nanti di mana masalah gatal-gatal dan jerawat akibat resdung dapat di atasi.

Sukar Nak Laburkan RM100?..Nak Lagi Murah?..Tekan Butang Tempahan Sekarang!!..Anda Bakal Menerima Potongan Diskaun.

Anda Perlu Bertindak Segera

Kami tahu anda sangat memerlukan “Face Solution Soap” Jika tidak, anda tidak akan mampu dan membazirkan masa membaca sehingga ke bahagian ini.

Sekeliling kita, antara kita kenal atau tidak, pasti kita mendengar ada sahaja orang yang merungut kulit muka berjerawat tanpa kawalan dan gatal-gatal sebab resdung. Ada yang merendah diri dan menyisihkan diri daripada berjumpa dengan orang sebab malu dan segan.

Miliki Face Solution Soap anda Sekarang!..Kembalikan kulit wajah yang anda idamkan dan kembali yakin bersama orang sekeliling.

#p/s:  Kebanyakan orang rasa tertekan apabila jerawat tumbuh dengan banyaknya tanpa kawalan. Selain itu kulit berminyak salah satu punca ketidakyakinan mereka kepada persekitaran. Bila dikaji semula kebanyakan mereka menghadapi masalah resdung punca masalah kulit berlaku.

#p/p/s:  Sekarang keputusan terletak pada anda. Adakah anda rasa Face Solution Soap dapat membantu menyegarkan kulit wajah muka yang anda idamkan.

#p/p/p/s: Anda perlu bertindak segera kerana stok sangat-sangat terhad. Anda perlu menunggu jika stok sudah kehabisan. Dan anda mungkin kehilangan potongan diskaun sekiranya anda tidak melakukan tindakan segera..

Anda NAK Face Solution Soap PERCUMA?

Mohon SHARE Halaman Ini Di Laman Sosial Anda

Share Dan Berpeluang Memiliki Face Solution Soap Bernilai RM90

Kami Akan Memberi PERCUMA 1 Kotak Face Solution Soap Bernilai RM90 Kepada Mereka Yang Mendapat Jumlah "LIKE" Sebanyak 50 Dan Jumlah "SHARE" Dari Post Anda Sebanyak 10.

Emelkan Kepada Kami Bila Sudah Cukup 50 LIKE & 10 SHARE Ke admin@jelitaayu.com Untuk Penghantaran Face Solution Soap Dengan Pantas. Pastikan Anda Berikan Link Post Untuk Kami Buat Semakan

Azzur Global Enterprise (002173651-W)

© Hakcipta Terpelihara 2016 - www.jelitaayu.com

Share This

Info Ini Bermanfaat?

Share Post Ini..Membantu Mereka Yang Sedang Pening Kepala Mencari Alternatif Terkini..